h1

ICT-Brabant bijeenkomst 30 januari 2012

3 januari 2012

Open Innoveren;  De Open Innovation GameTM

Met ICT-Brabant bevinden we ons in de ‘slimste regio van de wereld’.  Voor een deel is deze positie bereikt door ‘open met elkaar te innoveren’.   Wat open innovatie nu werkelijk is en hoe je dit moet doen gaan we op 30 januari aanstaande niet uitleggen maar ervaren met de ‘Open Innovation GameTM’.

De Open Innovation GameTM biedt een interactieve beleving van open innovatie. Veel organisaties zeggen aan open innovatie te doen, maar is dat ook zo? Om actief aan open innovatie te kunnen doen, is het belangrijk om de drijfveren van organisaties en mensen te leren kennen.

De Open Innovation GameTM is een workshop waarbij u eerst een uitdaging krijgt en daarna de uitwerking van een van de best practices van open innovatie. Story-telling is good, experiencing is better! Kortom, het wordt een innovatieve ervaring!

De Game wordt uitgevoerd door een pionier op het gebied van ‘open innovatie’ Margot Nijkamp-Diesfeldt, directeur SME partnerships  van het Holst Centre op de HTC in Eindhoven.

Programma

15h00       Ontvangst met koffie/thee

15h30       Welkom en intro door Erik Rickelman, voorzitter ICT –Brabant

15h45       Open innovatie en Open Innovation GameTM Margot Nijkamp,
Director SME Partners, Holst Centre:
De Werkelijkheid van Open Innoveren ervaren

17h45       uitnodiging om actief deel te nemen aan ‘open innovatie’

18h00       afronding en netwerken

18h30       afsluiting van de bijeenkomst

De bijeenkomst wordt gehouden op de High Tech Campus Eindhoven (HTC-E) in het Holst Centre. Parkeren kunt u het best in P3. Om de Game goed te kunnen spelen, verzoeken we de deelnemers zich tijdig aan te melden (bij voorkeur voor dinsdag 24 januari as.) en om op 30 januari aanstaande tijdig aanwezig te zijn. De HTC is goed te bereiken en gratis parkeerruimte (P3, P2 of P0) is er voldoende.

Deelname is gratis!

Voor leden van ICT Brabant en voor leden van de ICT Brabant LinkedIn groep is de deelname gratis. Deelname voor niet leden kosten € 25,- Er kunnen slechts een beperkt aantal deelnemers meedoen, indien er te veel inschrijvingen zijn, hebben leden voorrang. Klik hier om u aan te melden.

Margot Nijkamp

foto margot nijkamp 2011-04 (2).jpgDe carrière van Margot Nijkamp-Diesfeldt kenmerkt zich in de afgelopen 25 jaar door de start-ups van organisaties zoals Packard Bell Europe, Intermec Europe, Emergency One en Holst Centre, waar zij vanaf het begin bij betrokken is geweest. De inhoud van haar bijdrage ligt op MT-niveau met name in Human Resources, Communicatie en Operations; immers als pionier is het belangrijk om een generalistisch perspectief te kunnen bieden.

Inmiddels staat er voor 2012 een nieuwe start-up te wachten: de Red Bluejay Foundation, waar Margot Nijkamp als Managing Director wordt aangesteld. Deze Stichting zal zich bezig gaan houden met het genereren van ideeën, het bevorderen van uitwisseling van kennis en het creëren van banen voor startend talent.  http://www.linkedin.com/in/margotnijkamp

Wij hopen u te mogen ontvangen op 30 januari!

Vergeet niet om u tijdig aan te melden, het liefst voor 24 januari, want zoals gezegd is het aantal deelnemers beperkt!

Met vriendelijke groet,

ICT Brabant
Bestuur

één reactie

 1. Beste Margot,
  Ik heb echt genoten van deze avond. Erg inspirerend, we waren met zijn allen aan het innoveren!
  Aan alle deelnemers even de volgende melding: je kunt je aanmelden voor de ILIAS seminar 2 april via http://linkd.in/wZ0wEh
  daarna ontvang je extra informatie.
  ‘Het Nieuwe Leren’ en ‘Het Nieuwe Werken’ als Innovatie praktisch uitvoerbaar met ILIAS.

  Hopelijk tot ziens.
  Joke van Cappelle
  Future LearningGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

Doe mee met 1.404 andere volgers

%d bloggers op de volgende wijze: