h1

Open Data Congres, 20 april Eindhoven

20 maart 2012

Open Data betekent een revolutie in de relatie tussen overheid, burgers en bedrijven. Het Nationaal Congres Open Data gaat u de praktijk van nu èn morgen duidelijk maken: 20 april in Eindhoven.

Het Congres brengt de praktijk van Open Data een stap verder. Na verkenningen en experimenten rondom dit fenomeen, is het nu tijd de aandacht te richten op het wat en hoe, en toekomstvisie op de werkelijke potentie ervan te ontdekken.

Door het samenbrengen van visie en praktijk creëren we een combinatie die ertoe zal leiden dat het openstellen van substantiële datasets en het gebruik daarvan serieuze business wordt. Sprekers als Adam Greenfield, Frédérik Ruys, Frank Kresin, Paul Suijkerbuijk en Brenno de Winter staan garant voor een intrigerend programma. Workshops en best practices presentaties helpen u verder op weg.

Beleidsmakers, politici, ontwikkelaars, kennisinstellingen en bedrijven samen kunnen zo in één dag een sprong voorwaarts maken om klaar te zijn voor de toekomst. Ontmoet de spelers in dit krachtenveld, leer en ervaar uw kansen.

http://www.openeindhoven.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

Doe mee met 1.404 andere volgers

%d bloggers op de volgende wijze: